TEO Industrial

INDEPENDENTA S.A. a fost fondata in anul 1868. Este situata in centrul Transilvaniei, pe drumul european E68, E81. Personalul inalt calificat, s-a dedicat mentinerii experientei tehnice dobandita intr-un secol de istorie de productie.

Principalele Produse:

  • Lanturi cu role: cu zale scurte, cu role si zale lungi, cu bolturi gaurite, lanturi transportoare, lanturi cu eclise drepte, roti pentru lanturi folosite in minerit, industria petroliera si utilaje agricole.
  • Unelte pneumatice: de uz general (masini de gaurit, polizoare, masini de insurubat, de nituit, ciocane de daltuit); lucrari miniere si constructii civile (complet de abataj format din ciocan perforator, filtru de aer si ungator de linie); ciocane de abataj: ciocane perforatoare, ciocane demolatoare, vibratoare pentru beton, actionari pneumatice, demaroare, camere cu membrana.
  • Utilaj complex: conducte fortate pentru centrale hidroelectrice si aductiuni de apa, structuri metalice (autorizare SLV), utilaje sau componente dupa proiectul beneficiarului, in orice domeniu.
  • Echipamente si instalatii pentru constructii: concasoare/granulatoare pentru roci si minereuri, instalatii de concasare si sortare, ventilatoare axiale, maiuri mecanice, betoniere.
  • Capacitati: prelucrari mecanice pe utilaje performante si cu comanda numerica, tratament termic, sudura, depuneri metalice (cromare dura, zincare)

 Independenta S.A.