TEO Management

Bine ati venit pe site-ul nostru!


Localizare
Gradul de ocupare al TEO MANAGEMENT este:98%
verifica

Detalii Tehnice

Detalii Tehnice

Galerie Imagini

Galerie Imagini

Bine ati venit!

Compania TEO MANAGEMENT este situata in Centrul Vechi al Brasovului, pe Strada de Mijloc nr. 99.

Sediul TEO MANAGEMENT ofera locatii deosebit de generoase, cuprinzand atat spatii pentru birouri, cat si numeroase spatii de depozitare, comerciale sau facilitati pentru logistica.
Suprafata terenului pe care este amplasat sediul TEO MANAGEMENT este de aproximativ 3400 mp, iar cladirile TEO MANAGEMENT se intind pe mai mult de 1500 mp, la care se adauga o curte de aproape 1900 mp.

In curtea sediului TEO MANAGEMENT se afla mai multe corpuri de cladire, cu spatii compartimentate pretabile pentru mai multe tipuri de activitati (desfasurarea activitatilor de comert pe mai multe segmente, amplasarea depozitelor si anexelor cu birourile aferente).

Spatiul se distinge prin suprafetele foarte generoase, finisajele exterioare ale cladirii, precum si compartimentarea convenabila. <br>Curtea interioara permite un acces direct din strada, precum si parcarea automobilelor, descarcarea sau incarcarea marfurilor.

In ceea ce priveste utilitatile cu care este dotat sediul TEO MANAGEMENT, acesta beneficiaza de conexiune la Internet, sistem propriu de incalzire si instalatie de aer conditionat cu ventilo-convectoare. Utilitatile aferente spatiilor TEO MANAGEMENT sunt achitate in sistem pausal.

S.C. Teo Holding S.R.L.
RO 17176797
J08/165/2005

Adresa:B-dul 13 Decembrie nr.96
Brasov - Romania
Cod postal:500164

Pentru a lua legatura cu noi, va rugam sa completati formular de mai jos:

 
 
 
Nume
Telefon
E-Mail
Mesaj