0268/545868; 0268/545869
office@teocenter.ro

TEO Center

Bine ati venit pe site-ul nostru!


Localizare
Gradul de ocupare al TEO CENTER este:58%
verifica

Detalii Tehnice

Detalii Tehnice

Galerie Imagini

Galerie Imagini

Bine ati venit!

Compania TEO CENTER isi are sediul in Brasov, pe Str. 13 Decembrie nr. 46, Platforma Rulmentul, la o distanta convenabila de zona comerciala si rezidentiala.

Sediul TEO CENTER se incadreaza in categoria spatiilor de birouri clasa A, beneficiind de numeroase facilitati si amenajari interioare. Cladirea are o structura D+P+3, cu o suprafata desfasurata de peste 3500 mp.

TEO CENTER dispune de 30 de locuri de parcare si de paza. In ceea ce priveste utilitatile cu care este dotat sediul TEO CENTER, acesta beneficiaza de conexiune la Internet, sistem propriu de incalzire si instalatie de aer conditionat cu ventilo-convectoare. Utilitatile aferente spatiilor din TEO CENTER sunt achitate in sistem pausal.

Amenajarile interioare ale spatiului (geamuri termopan, mocheta in birouri, pardosele din PVC pe holuri), finisajele exterioare ale cladirii, reteaua voce-date structurata, precum si compartimentarea convenabila a acestuia incadreaza spatiul la clasa A de birouri.

In plus fata de aceste facilitati, cladirea dispune de Receptie, spatii pentru depozitare si camera separata pentru server si centrala telefonica. Pe fiecare etaj cladirea dispune de o suprafata totala de 648 mp care poate fi compartimentata conform dorintelor clientului.

S.C. Teo Holding S.R.L.
RO 17176797
J08/165/2005

Adresa:B-dul 13 Decembrie nr.96
Brasov - Romania
Cod postal:500164

Pentru a lua legatura cu noi, va rugam sa completati formular de mai jos:

 
 
 
Nume
Telefon
E-Mail
Mesaj