+40 (268) 419694
secretariat@infostar.ro

Infostar

Bine ati venit site-ul nostru!


Localizare
Gradul de ocupare al TEO CENTER este:49%
verifica

Detalii Tehnice

Detalii Tehnice

Galerie Imagini

Galerie Imagini

Bine ati venit!

Cladirea INFOSTAR este amplasata in cea mai convenabila zona comerciala si administrativa a Brasovului, Centrul Civic.

Localizata pe Bulevardul Victoriei nr. 12, cladirea se afla la mai putin de 2 minute de sediile centrale ale bancilor comerciale alte obiective importante pentru mediul de afaceri (Camera de Comert si Industrie, Casa de Asigurari de Sanatate, sediul nou al Primariei, Politia Brasov).

Sediul INFOSTAR beneficiaza de locuri generoase de parcare cu bariera, paza si supraveghere video,  vizibilitate deosebita pentru spatii publicitare, precum si de o curte cu spatii verzi. Birourile amplasate in cladirea INFOSTAR au de o vedere deschisa a Centrului Civic.

Cladirea are structura D+P+4. Suprafata desfasurata a cladirii Infostar este de 4000 mp, aproximativ 450 mp utili pe fiecare etaj. Ca si facilitati de acces, exista doua intrari separate si lift. Holul principal este prevazut cu Receptie si spatii de asteptare. Amenajarile interioare ale spatiului (geamuri termopan de mari dimensiuni, mocheta in birouri, pardosele din PVC pe holuri), finisajele exterioare ale cladirii, reteaua voce-date structurata, precum si compartimentarea convenabila a acestuia incadreaza spatiul la clasa A de birouri

In ceea ce priveste utilitatile cu care este dotata cladirea INFOSTAR, aceasta dispune de conexiune la Internet, sistem propriu de incalzire si instalatie de aer conditionat cu ventilo-convectoare, utilitati ale caror costuri sunt in sistem pausal. In plus fata de aceste facilitati, cladirea dispune de spatii pentru depozitare si camera separata pentru server si centrala telefonica.

S.C. Infostar S.R.L.
RO2571712
J08/97/1991

Adresa:B-dul Victoriei  nr.12
Brasov - Romania
Cod postal:500214

Pentru a lua legatura cu noi, va rugam sa completati formular de mai jos:

 
 
 
Nume
Telefon
E-Mail
Mesaj